15 Şubat 2014 Cumartesi

İçimdeki Ses Yok...!

Ayhan ÇUBUK
Sana yazdığım bu yazıyı anlamsız keşkelerle süslemeyeceğim çünkü keşkelerin kimseye bir yararı olmadığını artık öğrendim. Sana daha fazla beni de anlatmaya çalışmayacağım çünkü artık ne benim, ne bu sevdanın ne de beni anlayabilmenin hiçbir anlamı kalmadı.Bundan sonraki hayatımda varolan yaralarımı sarmaya ve seni tamamen unutmaya çalışmakla geçecek… Mümkün olduğunca sormamaya çalışacağım seni… Duymamaya, görmemeye, bilmemeye çalışacağım sana dair hiçbir şeyi…Bu gün iç sesim olmadığını fark ettim. Başaramadığım her şeyin özrünü senden diliyordum. Bir türlü başaramadığım bir şey vardı ve sen ancak onun altından kalkabilirsem sevecektin beni. Yemek yapmak gibi değil evi toplamak gibi değil  yazı yazmak gibi değil para kazanmak gibi değil başka bir şey. Gelin size bir şey anlatacağım diye insanları etrafıma toplamak istiyorum bir gün. Bugüne kadar kimseye anlatmadığım bir sır anlatacağım. Gördüklerinizle alakam yok benim. Üzülen ve haber vermeden herkese küsen biriyim. O kadar çok küsüyorum ki sırf bu yüzden hiçbir şey olmamış gibi davranıyorum.Sana Seni seviyorum dersem ben de seni deme başka bir şey söyle. Acele etmene gerek yok de Hiçbir şeye geç kalmadık de. Olur neden olmasın de.
En çok yaşadığım duygu olmadı çünkü ve bir kere olmadıysa bir daha asla olmaz gibi geliyor. O kadar inanıyorum ki olmayacağına bu yüzden en çok üzüldüğüm anlar aslında sustuklarım.
Sana Seni seviyorum dersem ben de seni deme  başka bir şey söyle. İnanıyorum de  kötü ne olduysa unuttum de elimi tut evine götür göğsünde uyut.