26 Ekim 2012 Cuma

BİLDİĞİN GİBİ DEĞİL



AYHAN ÇUBUK
Aklına bile gelmediğini sandığım birinin, Kalbinde yer bulmayı hayal ediyorum galiba kimseye göstermiyorum üzüntümü  Gündüz gülüyor , geceleri yalnız  düşünüyorum.Onu düşünme suçlusuyum galiba İçimdeki harfler kağıtları kuruttu  atlatırım sandım ,Bu da geçer dedim kendi kendime geçmedi. Geçmek nedir bilmedi.Fazla düşünmemeye çalışıyorum artık.
Bir ışık bekledi yüreğim galiba yüreğinden yavaştan alev alıyordu  yandığını zannediyordum yanılmışım demek. Sende bir başkaydı bu yürek tebessümüne boğulmuş kaybolmuştum ki sende bulmuşum galiba  hayatın diğer yüzünü, adını tebessüm koydum artık..
Ben geldim sen kaçtın , sanki birbirimizin duygularını ölçer gibiydik gizliden. Ama bilemiyorduk belkide umut ışığını yeterince yakamıyordu yüreklerimiz kim bilir belkide aşktan kaçıyor gizliden teslim olurken kendimizi kontrol ediyorduk..
Hazır değildik sanırım biz bu ayrılığa  tebessümden umut ışığı beklerken umudum kalmadı artık. Ne kadar da alışmıştım o tebessüme nasıl da bilmeden kayboluyordu masumca
Bu yüreğe geldiğini düşünmüştüm  bir ışık beklerken bilemeden yakmıştın ama baksana o da kayboldu  umudum kalmıyor artık.Seninle olmak sadece sende  kaybolmak seni sende yaşamak isterken seni sensiz yaşıyorum galiba
Seni Sende yaşamak istiyordum aslında yaşlanıyorum galiba saçlarıma ak düşmüş yüreğimin yarası büyümüş biraz daha … Sende yeniden kaybolmak istemiştim masumluğun en saf haline..
Senden gelecek bir umut ışığı bekledim durdum sanırım olmayacak duamdın..



Belki birkez daha arar diye çok bekledim..
Beklerken gene sende kayboldum galiba ..
Bir umut ararken kendimi neden sende buluyorum ?
Neden ben kendimi sende bulmak istiyorum
Yoksa Sendemi aynı duyguları yaşıyorsun bilmiyorum
Artık üşüyorum İliklerime kadar donuyorum sanırım
Umutların tükeniyor tükeniyor galiba
Kayboluyorum..
Bıraktığın yerde değilim artık..
Eski benden eser yok şimdi
Artık hayatımı tam tersine yaşıyorum.
Saçlarım kısa sakallarım uzun …
Ben varım sen yoksun
Fazla Lafa Gerek Yok öyle ,şöyle , böyle, falan , filan ….


BİLDİĞİNİZ GİBİ DEĞİL..

YARIN KURU GÜLÜN HİKAYESİNİ YAZACAĞIM :)