6 Kasım 2012 Salı

Ben Varya İnanmamıştım..

AYHAN ÇUBUK

Ben varya Hiç İnanmamıştım hemde hiççç Beni kendime düşman edip küçücük yüreğimi alıp gideceğine ... Benden başka herkes biliyordu oysa, senin günün birinde beni yarı yolda bırakıp gideceğini. Dedim ya inanmamıştım..  Şu kahrolası dünyada bir ben vardım demekki  sana inanan, güvenen, seven ve her zaman her şartta destek olan. Ama sen sana inanmayanları haklı çıkardın ve ve gittin. 

Seninle birlikte kurduğum dünyayı yerle bir edip gitmene ne sebep oldu bilmiyorum. Ben yalnızca sana aşık değildim sen benim en iyi dostumdun. Neler yapacaksam danışırdık birbirimize, hayatımızı paylaşırdık. Ağlamaktan korkmazdım. Biliyordum ki ağladığımda sen yanımda olup göz yaşlarımı silerdin. Artık ağlamıyorum bile. Seninle ilgili her hatıra acıtıyor yüreğimi. . Nefes alamıyorum. . .Hatırlarmısın ??? ( Ebru Gündeş’i ) dinlemiyorum.Bütün resimleri kaldırdım tek Gitarlı saat kaldı.Ne Çok isterdim gitar çalmayı demi. Artık uzun yıllar yaşamanın pek anlamı yok öyle değil mi?Ne için yaşayacağım ki! 
Aslında kaçamak sevdalara takılmak istedim  yokluğunda bir süre. Sana benzeyen her şeyi sevecektim ama  Bulamadım Bulsamda. Aradığımı buldum sandım ama yanıldım , bulduğum sen değildin. Olmadık zamanlarda aklıma düştün, zamansız yaralandım.

GELMEDİN

 “Gelir” dedim kendi kendime, “Söz verdi gelmesi gerek.”  Hatırlandın mı bilmiyorum ama ? Gelecektin Görüşmek istemiştin benimle ..  Attığın mesajı bile sakladım Yine herkesi haklı çıkardın .. Bekledim.Kendimi param parça hissetim ama yine de sana kızamadım.Unuttum kötü sözlerini Unuttum kapında bekletildiğimi.Unuttum telefonlarıma cevap vermediğini, unutmasamda ne değişecek ki ?? Unuttumasamda Unuttum İşte…
Unutmadığım birkaç şey var aslında …
Hani Mendirekmiydi ? Orda Yürümüştük seninle sonunda ordaki kare taşlara oturmuştuk Kimsecikler yoktu.. Öpmüştüm seni Geçen rüyama girdi oysa ne kadar etkisi altında kalmışım oranın ve o anın …
Birde Unutmadığım unutamadığım tek şey vardı .
Adı Alkazar’dı Sebebi sendin Söz vermiştik en kötü günümüz böyle olacaktı…
Zaten ondan güzel günümüzde olmadı … Bazen izliyorum’da sinirleniyorum bi yorgunluk çöküyor yüreğime aklıma geliyor … Yakıyorum bi sigara çekiyorum derin derin.. Ve Bakıyorum Sessiz Sessiz….


YAZILARIM SARILIYOR SANA ARTIK..

EN SEVDİĞİM RENK TURUNCUYDU OYSA