23 Kasım 2012 Cuma

Biliyorum sen de seviyorsun beni, itiraf etmiyorsun…

AYHAN ÇUBUK

Şimdi Anlıyorum Sende Seviyorsun beni . Bazen hiç ses vermiyorum sana, aslında vermek istemiyorum galiba beni çağırıyorsun, beklide öyle sanıyorum adımı sesleniyorsun, Ayhan mı diyorsun yoksa başka bir şey mi ? diyorsun anlamıyorum ama şuna eminim ki  yüreğin beni arıyor. Uzaklara giderken beni de alıp götürüyorsun, yoksa bu kadar çınlar mıydı kulaklarım ? Diyorlar ki Kulak çınlaması kötüdür yoksa Sen bana küfür mü ediyorsun ya ? Kış geldi akşamları yıldızları seyrediyor musun ? Yıldızlarda beni görüyor musun ? ama Ben yıldızları seyretmiyorum ki  Ama şöyle bir şey var ..

Beklenmedik bir zamanda, umulmadık bir yerde ansızın karşıma çıkıyorsun, gözlerimiz karşılaşınca yüzünü çeviriyorsun. Benim yanaklarım alev alev..senin dudakların nar çiçeği.. bir rüzgar esiyor aramızdan görmezden geliyorsun. En yaşanacak zamanda saatler boşa akıyor, çileler sarıyorsun.

Beni sevdiğini söylemek sana zor mu geliyor ? Yoksa Sen mi söylemek istemiyorsun. Ama Sevdiğini söylememek başkalarına fırsat vermektir bil istedim.
Biliyorum sen de seviyorsun beni, itiraf etmiyorsun…