19 Ekim 2012 Cuma

Şimdi Duygu Yüklü Başlayan günden başlıyorum sana yazmaya

Ayhan Çubuk

Şimdi Duygu Yüklü Başlayan günden başlıyorum sana yazmaya
Sen beni bırakıp gidince başladı herşey.Düşünceler,değişik tavırlar  Nedense durup dururken ağlamak geliyor içimden. Bu sabah uyanınca gidişin geldi birden aklıma. Yokluğunun kederi sardı bir yanda her yanımı.Seni görmeyi istedim bir an düşünmeden sonunu Hıçkırıklar boğazımda düğümlendi. Ağlamamak için savaş veriyordum adeta. Kalktım yatağımdan kuytu bir köşe buldum kendimi. Akan gözyaşlarıma sığındım rahatlamak için.

Bu ağlama nöbetleri beni terk edişine değil. Nedensiz gidişine isyanım. Belki yüz defa aldım telefonu elime,ama arayamadım. Ölümsüz sessizliğinden telefonu açmayacağından korktum belkide.

Sahi en çok neyi severdin sen ….Hatırlıyorum hatırlıyorum yağmurda yürümek isterdin hep bende hasta oluruz diye çıkmazdım sokaklara balkondan seyredelim derdim .Sen gideli yağmurlara bile bakmıyorum artık kırıldı heveslerim hem ben duymuyorum yağmur sesini artık .  Şimdi gece bakıyorum gök yüzüne gökyüzünde yıldızları ,yıldızlarda da seni görüyorum . Mesela artık güneşi çok seviyorum.Oda beni gibi yalnız ama etrafına ışık saçmasını biliyor.Yalanda olsa Cansız gibi yatıyor sonsuzluğun ufkunda.

Yazamıyorum bugün yanar döner cümleler.İçimde büyük bir sıkıntı haz edilemeyen bir yutkunluk var.Boş Muhabbetlerin adamıyım bugün aptalca tavırlar yıkık dökük harabe kelimeler kurmak geliyor içimden sensiz olmama lanet etmek  avaz avaz küfür edesim var.Bazen hep seni bekliyorum aslında karşılaşma umudu çoğalıyor içimde sahi neydi bizim yan yana gelmemize sebeb olan görünce ayrılamamak mı ? Yoksa görüştüğümüzde yıkılacak olmamızmı ?

Seni Beklemeyi bırakmadım ben hiç umutla bekledim.
Aslında Seni unutmayı hiç istemedim.
Aslında seni sevmek tende vazgeçmedim.
Aslında ben seni hala çok seviyorum.
Aslında ben sensiz yapamıyorum.
Aslında ben senden güç alıyorum.
Aslında senin varlığın beni mutlu ediyor.
Aslında gizli gizli seni takip ediyorum.
Aslında seni görmeyi çok özledim.

İŞİN AÇIĞI SENİ İSTİYORUM.
SENİNLE OLMAK İSTİYORUM.