22 Şubat 2013 Cuma

Benim Ol İstiyorum

AYHAN ÇUBUK
Bu Gece ve her gece seni istiyorum Ellerim ellerine sımsıkı sarılmalı mesela bırakmamalı , Aynı yatağı paylaşmak istiyorum senin kurduğumuz ve kuracağımız hayallere karşı , İmkansızı istemek istiyorum senin yanında olmayacağını bilsem bile istiyorum.Sen benim hayalimken gerçeğim nasıl olduysan hayallerimde öyle olsun istiyorum ..
Mesela Sen Ol istiyorum sadece hayatımda, Senin hayatında da ben olayım istiyorum hayal ediyorum ve oluyor. İkimiz olalım istiyorum ömür boyu bırakmayalım birbirimizi kimseler kıramasın bizi.
Sen benim Kömür Gözlüm ol mesela, Ben senin için yanan ateş İkimiz bir olalım kor olalım dokunan yansın bize kimseler dokunmasın istiyorum bize
Mesela herkesten uzak olmayı deneyelim  Sadece göz göze gelelim ve hiç konuşmayalım Sana bakarken gözlerim kapanmasın mesela göz kapaklarım donsun kalsın .. Seni İstiyorum yanında tutkunun en deli sözcüsü olayım ve sen ol benim yanımda.  Saçlarını okşayayım mesela ikimiz olalım sadece sen ve ben sadece göz göze gelelim ve konuşmayalım….
Sıkıca sarılmak istiyorum sana kim gelirse gelsin bırakmamak delice yapışık kavramak istiyorum gözlerimi gözlerine kilitlemek kalbini kalbime mühürlemek istiyorum sadece benim için çarpsın ve sadece benim için atsın.Ömür Boyu Birlikte olalım ki bizi sevmeyenler çatlasın.

FİRARİ SEVDAM OL BENİM SADECE BANA FİRAR EDEN






SENİ SEVİYORUM