9 Kasım 2012 Cuma

Ben biz olmaktan vazgeçtim

AYHAN ÇUBUK

Bir gün daha yaşandı ve bitti.Yeni bir güne tekrar açtım gözlerimi farkı yoktu aylardır uyandığım sabahlardan.Değişen tek şey takvim yaprağındaki rakam ve yeni yaşantımın değişik zamanları. Ben daldığım ufuktaki hayalinle beraberken anlayamıyordum artık yanımda konuşulanları.Bazen Oluyordu ki ne olduğunu bile anlamıyordum hayatımda .. Bu aralar havada iyice soğudu haa .. dikkat et.Etrafımdaki kimseye aldırmıyorum artık kendi içimde büyüttüğüm yalnızlığımla beraber oturup seninle gecen günlerimi düşünerek gitmendeki mantığı bulmaya çalışıyorum..
Cidden mutlumusun,yada hiç anıyor musun ismimi, böcüğüm ( bu lafı sevmiyordum ama onun ağzından duymak başka bir duygu olsa gerek )   olsaydı şöyle yapardı. Ben de saçmalıyorum işte adımı anacak olsaydın gitmezdin zaten dimi. ?  Ve bugün anlamsız bir istekle sana bu yazıyı yazıyorum neden yazdığımı bende bilmiyorum….

Bunları bir gün okuyacak mısın bilmiyorum. Okurken ağlayacakmısın bilemiyorum.Niye Ağlayasın ki demi bende saçmalıyorum işte idare et .. Yalnızları oynuyorum sen bile farkında olmadan. İşte ben buyum.

Ben biz olmaktan vazgeçtim… MUTLULULAR.. 

YANLIZLIĞIMIN BANA EN ÇOK  ÖĞRETTİĞİ ŞEY ASLINDA BUYMUŞ