8 Şubat 2013 Cuma

Gel Biz Yeniden Tanışalım


AYHAN ÇUBUK
Taşıyorum Coşkun bir deniz misali kör düğüm oldum sanki çözemiyorum Sensizlikle dolan yüreğim Sen yokken çarpmıyormuş , çocuklar ağlamıyormuş Uçmuyormuş Kuşlar, her şey değişik oluyormuş. 
Biz Birbirimiz için doğmuşuz. Ölüm meleğinin beyaz kanatları bizi ayırana kadar ayrılmayacağız. Tanrı'nın sessiz tanıklığında bile beraber olacağız. Ama birlikteliğimizde mesafeler mi var ne, cennetin rüzgârları aramızda dans etsin birbirimizi sevelim ama aşk tutsaklığı olsun bizim ilişkimiz Bırak aşk, ruhunu kıyılarına vuran dalgalar gibi olsun. Birbirimizin bardağını dolduralım ama aynı bardaktan içmeyelim  ekmeğimizden verelim  birbirimize ama aynı somundan ısırmayalım... Birlikte şarkı söyleyelim lakin birbirimizi yalnız bırakmayı da bilelim, Birbirimize kalbimizi verelim ama karşılıklı kilitleyip saklamak için değil! Sadece hayatın eli o kalbi saklar! Birlikte duralım ama yapışmayalım. Tapınakların aralarında aşk birlikte değildir! Ve unutmayalım meşe ile çınarların gölgeleri birbirlerini tutmaz. Sen Farklı bir insansın gölgen farklı bir karaltıdır.Gölgen karaltıdır sen ise farklı bir insansın ve sunu unutma ki gölgeler sadece geceleri bizimle olurlar gündüzleri bizi terk ederler.bunun nedeni nedir. Gel biz Seninle yeniden tanışalım hiç tanımamış gibi sen benden memnun ol ben senden memnun olayım ama samimiyet bekleme seni bir yerden çıkaracağım deme gel biz seninle yeniden tanışalım hiç bir şey eskisi gibi olmasın yeni hevesler yeni güzellikler olsun hayatımızda gel biz yeniden tanışalım öyle bir bağlanalım ki kimseler ayıramasın bizi kimseler giremesin aramıza uçmasın kuşlar ama gel biz yeniden tanışalım. Belki daha çok aşık oluruz ne dersin geçmişten bahsetmeyelim sen beni bilme ben seni bilmeyim her şeyi yeniden anlatalım annemizi babamızı anlatalım ailemizdeki sorunları tekrar paylaşalım belki her şey daha güzel olur ne dersin ? Biz bir daha sevelim son defa sevelim ama hiç kopmayalım gel biz yeniden tanışalım eskiye dair her şeyi unutalım sen benim ilkim ol ben senin ilkin olayım gel !
Öyle Bağlanalım ki deli gibi olalım hep beraber kalalım hiç ayrılmayalım.Sadece sen ve ben ol
Mesela kimseye hiç bir şeyden bahsetmeyelim küçük şeylerden memnun olalım hayata bağlanalım beraber olalım gel işte biz yeniden tanışalım bir kafe köşesinde bir sohbet ortamında beklide bir banka sırasında yeniden tanışalım sonrada aşık olalım kör kütük daha güzel olacak beklide her şey …
Seni davet ediyorum gel biz yeniden  tanışalım 



SEN BİR KÖŞEDEN GEL BEN BİR KÖŞEDEN ORTADA BULUŞALIM
ESKİYE DAİR NE VARSA UNUTALIM 



ESKİ YE DAİR NELER VARSA UNUTALIM
ÖYLE GÜZEL OLSUN Kİ HERŞEY
UNUTALIM GEÇMİŞİ
AMA GELECEĞİDE DÜŞÜNMEYELİM

GEL BİZ SENİNLE YENİDEN TANIŞALIM
SEN BİR TARAFTAN GEL BEN BİR TARAFTAN