18 Ekim 2012 Perşembe

Hayallerim’den sesleniyorum Sana …

Ayhan Çubuk

Bu   Gece İyi Diğer Gecelerime Göre Hayallerimin  Sağa,Sola Dönerek Öldürmüyorum artık bıraktığın Birkaç Mutluluğu Senli Rüyalar Göreceğim Korkusuyla Uyumama Çabasıda Yok Artık, Birkaç Dakika da Yatabiliyorum Kalkmıyorum artık sabaha kadar.Eskiden olsa hasret Çöker gece kalkar sigara içerdim alıştım artık. Ama şöyle bir şey var Benden Bile Efkarlı Yalnızlık!
Bıraktığın “hoşçakal” Dileklerinden Sesleniyorum Sana ;
Yok Artık öyle kapı açılacakta sen gireceksin her yer aydınlanacak.Neyi Öğrendim biliyor musun artık mesela kendimi kandırmıyorum. Senden Kalan parfüm şişeside bitti.Yastığım sen kokmuyor artık.Ben istiyormusum vazgeçmemeyi senden, hatıranı öldürdüğüm günden beri aklımın sol şeridinden hızla sollayıp geçiyorsun beni “Şerefine” Diye Kaldırmıyorum Kadehlerimi Artık “Kalışıma” İçiyorum , yalnızlığıma tek olmama kimsesiz olmama.Sen varken alkol almıyordum.Demekki sen sarhoş ediyormuşsun beni.Umursamadığım o kadar çok şey varki artık seni bile geçiyor.
Mesela öyLe keşke gelsen diye efkar yapmıyorum artık biliyorum gelmeyeceksin gelemeyeceksin hayatını sadece tek şerid yaptığının farkındayım.Ters yöne gidiyorsun sevgili diye seslenmiyorum .Hayallerinde trafik polisi yok cezası kader gidişi faili meçhul cinayet gibi,Nerdeysen orda kalmanı diliyorum.Öyle Keşke Gelsen Diye de Efkarlanmıyorum Hani Parmak Uçlarıma Kadar Üşümüyorum
Yavaş,Yavaş Unutuyorum Yokluğunuda Şiir dinliyorum hastalıktı bende biliyorsun.
Bıraktığın “hoşçakal” Dileklerinden Sesleniyorum Sana ;
Açtım gönül penceremi artık mahkumiyetimi bitirdim.Ama aşık olamıyorum sevemiyorum…Seni içime çekip hayat mücadelesi vermekten vazgeçtim artık, Dışarıda Mis Gibi Hava
,Seni son gördüğüm açık havada bıraktım gözyaşlarımı ağlamıyorum biliyormusun,bakışların vardıya onlar bile çıktı aklımdan gözlerini gözlerimden mahrum bıraktım  , Düştün Düşlerindem
Güneşin doğuşu gibi bir mucizeden sesleneceğim sana şimdi iyi oku.
Sensizde nefes alıyorum hayat devam ediyor.Mümkün olduğu kadar saçmalıklar yapıyorum mesela sana söylemek istediklerimi yazıyorum buraya seni içimde bastırmamı sağlayan yazılar yazıyorum.
Mesela artık kalabalık ortamlarda bulunmayı tercih ediyorum.Yanlızlığım fark edilmesin diye.Ne yapsam olmuyor şarkısını dinleyip bir sigara daha yakıyorum gidişine.İçime dumanı çektikçe yanan ateşi seyrediyorum sessiz sessiz.Yavaş yavaş bitmesini istiyorum küllükte.
Çok iyiyim diyebiliyorum artık,Hayat dolu olduğumu söyleyenler bile var.
Hani o yol varya beraber şurda yürüdüğümüz.Hep içime hasret kalan artık o yolda başkalarını da yürüyor. Yüzümü çevirmiyorum hiç. Bozulmasın bunların arası diyorum.Mutluluk Diyorum Mutluluk!
Camdan kafamı uzatıp bakıyorum insanlardaki birlikteliğe sanki herkez aşık ben yalnızım gibi geliyor.Yanlızlık beni boğmadı sevgili.!Fazla Karanlıkda durmuyorum artık mesela sen gittiğinden beri ışıklar açık uyuyorum.
Giderken Bıraktığın “Hoşçakal” Dileklerinden Sesleniyorum Sana ;
Hayat Yeniden Başlamıyor.Devam ediyor.

Adresi Biliyorsun.